ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου με το Δημοτικό Κυνοκομείο Δράμας έχει προχωρήσει σε μία προφορική συμφωνία σε περιπτώσεις που βρεθούν κυνηγετικοί σκύλοι και αποσταλούν στο Κυνοκομείο να ενημερωνόμαστε για να το κοινοποιούμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, μήπως και κάποιο από αυτά είναι κάποιου ιδιοκτήτη – κυνηγού που το έχασε κατά την διάρκεια του κυνηγίου.

Έτσι χθες μας ενημέρωσαν ότι εντός του κυνοκομείου υπάρχει εδώ και λίγο καιρό (περίπου 5 μήνες) ένα πολύ όμορφο σκυλάκι ράτσας Σέτερ. Ο σκύλος είναι ασπρόμαυρου χρώματος (φώτο), γένους αρσενικό και είναι περίπου 5 ετών. Βρέθηκε στην περιοχή του Μαυροβάτου από φιλόζωο και το πήγε στο Κυνοκομείο Δράμας που μας κοινοποίησε και τις φωτογραφίες του.

Αν το έχει χάσει κάποιος κυνηγός μπορεί να το πάρει πίσω από το Κυνοκομείο Δράμας. Επίσης την ίδια διαδικασία θα πρέπει να κάνει και όποιος θέλει να το υιοθετήσει. Ευχαριστούμε προκαταβολικά το Δημοτικό Κυνοκομείο Δράμας για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και ευελπιστούμε να σταθούμε δίπλα τους ακόμη και σε άλλες περιπτώσεις που μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

πηγη : http://ksdoxatoy.blogspot.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top