η υπερβόσκηση είναι ίσως η μόνη σωτηρία του πλανήτη

Μέχρι σήμερα μας έδιναν να πιστεύουμε οτι η υπερβόσκηση ερημοποιεί την ύπαιθρο και οτι ή αύξηση της εκτροφής επιβαρύνει σε διοξείδιο την ατμόσφαιρα.
Σήμερα νέα στοιχεία δείχνουν οτι η υπερβόσκηση είναι ίσως η μόνη σωτηρία του πλανήτη.

Μέχρι σήμερα μας έδιναν να πιστεύουμε οτι η υπερβόσκηση ερημοποιεί την ύπαιθρο και οτι ή αύξηση της εκτροφής επιβαρύνει σε διοξείδιο την ατμόσφαιρα.
Σήμερα νέα στοιχεία δείχνουν οτι η υπερβόσκηση είναι ίσως η μόνη σωτηρία του πλανήτη.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/03/30/grazing-livestock.aspx?e_cid=20130330_DNL_art_1&utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20130330

Η εκτροφή ζώων σαν αρχέγονη δραστηριότητα δεν ήταν πατέντα κανενός και οι επιτήδειοι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν royalties απο τους εκτροφείς. Εάν όμως κατάφερναν να δαιμονοποιήσουν την ελεύθερη εκτροφή και δημιουργούσαν μεταλλαγμένο κρέας σε ιδιωτικά εργαστήρια ??
Είναι το αντίστοιχο της θεραπείας, εκεί όπου η φαρμακευτική ουσία είναι κοινή, πάμφθηνη και δεν πατεντάρεται τότε λοιδωρείται, κατασυκοφαντείται και διώκεται, για να κερδίζουν τα εν πολλοίς ανεπαρκή σκευάσματα με τις εγκληματικές παρενέργειες. Ξεχάσαμε τη ρήση του μεγάλου Ιπποκράτη οτι “το φάρμακό σου είναι η τροφή σου”. Αρνούμαστε να αναρωτηθούμε πως άραγε επέζησε και μεγαλούργησε το ανθρώπινο γένος εδώ και χιλιάδες χρόνια χωρίς τα πολυδιαφημισμένα σύγχρονα φάρμακα ?

Σήμερα το μεταλλαγμένο κρέας είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός οτι το διοξείδιο του άνθρακα αποτελεί ένα πολύ μικρό ποσοστό στην ατμόσφαιρα για να μπορεί να την να επηρεάσει και να βλάψει το περιβάλλον, επίσης είναι γεγονός οτι οι τρύπες του όζοντος ανοιγόκλειναν κατα καιρούς σε όλες τις εποχές.

Όπως και με το κυνήγι κάποιοι υπερέβαλαν εαυτούς για να δημιουργήσουν ενοχές στον κόσμο για τα δικά τους συμφέροντα ενώ τωρα πλέον αναγνωρίζεται οτι το κυνήγι προάγει το περιβάλλον και φροντίζει οχι μόνο τα θηρεύσιμα αλλά και τα μή θηρεύσιμα είδη, έτσι φαίνεται οτι γινόταν ανέκαθεν αλλά γινόταν σκόπιμη ανατροπή.

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται, κάποιοι που ερευνούν, κάποιοι που βαζουν το μυαλό τους να σκεφτεί, κάποιοι που μελετούν ιστορία, κάποιοι που τιμούν τις παραδόσεις των λαών, τις περνάνε σαν παρακαταθήκη στους νεότερους και ξεμπροστιάζονται οι σκοτεινές και διαβολικές επιδιώξεις.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/vpTHi7O66pI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top