Νέα ρυθμιστική απόφαση θήρας 2011 – 2012

Περίοδος – θηρεύσιμα είδη παραμένουν τα ίδια, τα τέλη έχουν μικρή αύξηση υπέρ του Δημοσίου

Ο Παπαδόδημας και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η νέα ρυθμιστική που υπογράφθηκε από τον Υπουργό Υ.ΠΕ.ΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου είναι πολύ καλά «δεμένη» με επιστημονικά στοιχεία.

 

Εκπρόσωποι των κυνηγετικών οργανώσεων μίλησαν για αληθινό θαύμα. Κόντρα στην ηττοπάθεια, κόντρα στις Πυθείες, κόντρα στα ανθρωπάκια και την αντικυνηγετική τους μανία, το κυνήγι πέρασε από συμπληγάδες και έμεινε αλώβητο.

 

Αισιόδοξα θα ξεκινήσει η νέα κυνηγετική περίοδος 2011-2012 και ευχόμαστε να έχουμε εφέτος πολλά θηράματα και ασφαλής κυνηγετικές αποδράσεις.

Καλή διασκέδαση λοιπόν διαμέσω της ορθολογικής κυνηγετικής δραστηριότητας που την έχουμε απόλυτα ανάγκη όλοι μας.

 

Παρατηρήσεις σχετικά με τον επισυναπτόμενο πίνακα της ρυθμιστικής απόφασης για τη θήρα 2011-2012:

* Περιοχές της χώρας οι οποίες είχαν χαρακτηρισθεί «ως ζώνες διάβασης των αποδημητικών πουλιών» με αποφάσεις του Υπουργού Γεωργίας μέχρι την 18.12.1985, καθώς και με την ανωτέρω (21) σχετική.
** Από 1/3 – 10/3 μόνο σε νησιά που υπάρχει αγριοκούνελο χωρίς συνοδεία σκύλου.
*** Εξαιρείται η περιοχή της Πελοποννήσου για την οποία περιορίζεται το κυνήγι έως 31.12.2010 και ο επιτρεπόμενος αριθμός θηρευομένων ατόμων επίσης περιορίζεται σε δύο (2) άτομα. Απαγορεύεται το κυνήγι του αγριόχοιρου στην Εύβοια.
**** Οι εξαιρέσεις του κυνηγίου του Φασιανού καθορίζονται στο Κεφάλαιο Α΄, παρ. 10.
***** Εκτός από την περιοχή της Α΄ Κ.Ο. Κρήτης και Δωδεκανήσου και Β΄ Κ.Ο. Αρχιπελάγους όπου η κυνηγετική περίοδος ορίζεται από 15/9 έως 30/11

 

ΑΝΟΙΞΕ (Download attachments) ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

__2011_12.jpg

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top