Σεμινάρια κυνηγετικής σκοποβολής

Θα ήθελα να μάθω αν κάνετε σεμινάρια για κυνηγετική σκοποβολή , αν στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και πρακτική εξάσκηση, καθώς επίσης και για το κόστος αυτών των σεμιναρίων.

Με εκτίμηση
Τσουκαλάς Δ., Περιστέρι

Απάντηση:

Η Ελληνική Σχολή Κυνηγετική Σκοποβολής, την οποία διευθύνω οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με κυνηγετικούς συλλόγους από όλη τη χώρα και τα οποία είναι ομαδικά με ειδικό πρόγραμμα.
Τώρα για μεμονωμένους κυνηγούς και σκοπευτές το πρόγραμμα εκπαίδευσης διδάσκεται σε ιδιαίτερα μαθήματα σκοπευτικής κατάρτισης και με βάση τα πρότυπα των σχολών σε Αγγλία και Αμερική. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος 10 ωρών στη σχολή και πρακτικό μέρος επίσης 10 ωρών που γίνεται στο σκοπευτήριο. Το σύνολο λοιπόν του εκπαιδευτικού προγράμματος για έναν κυνηγό ή σκοπευτή είναι 20 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περάσετε από τη σχολή να σας κατατοπίσουμε σχετικά, όμως κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 6932-079139 και 210-8074513.
Αυτή η δωρεάν ενημέρωση γίνεται στη σχολή με τον κάθε ενδιαφερόμενο και δεν είναι δεσμευτικού χαρακτήρα για το αν τελικά θα έρθετε ή όχι να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top