Υλικά
1 1/2 -2 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
δάφνη, ρίγανη
Φλούδα από 1 λεμόνι
Λίγο αλεύρι
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά
1 1/2 -2 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
δάφνη, ρίγανη
Φλούδα από 1 λεμόνι
Λίγο αλεύρι
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε το αγριογούρουνο να μαριναριστεί από το προηγούμενο βράδυ μέσα σε ένα μπολ που έχουμε προσθέσει το κρασί και ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τη φλούδα από το λεμόνι. Όταν είναι η ώρα για να το μαγειρέψουμε, το σουρώνουμε από το κρασί, το σκουπίζουμε καλά ,το αλευρώνουμε και το σοτάρουμε μέσα στο καυτό λάδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κρασί μέσα στο οποίο μαρινάραμε το κρέας. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά για μιάμιση με 2 ώρες. Το σερβίρουμε με πουρέ σελινόριζας.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…