Υλικά
750 γρ. αγριογούρουνο κομμένο σε κύβους των 2-3 εκατοστών
1 μέτριο κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους)
2 δαφνόφυλλα
1/2 κουτ. γλ. τριμμένο γαρίφαλο
αλατοπίπερο
350 ml ζωμός κρέατος
3 κουτ. σούπας λάδι
1/4 λίτρου κόκκινο κρασί
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
60 ml κρέμα γάλατος
Εκτέλεση
Μαράνετε το κρέας στο λάδι σε καυτή φωτιά μέχρι να σκουρύνει. Χαμηλώστε λίγο τη φωτιά.
Προσθέστε το κρεμμύδι, τη δάφνη και τα μπαχαρικά ανακινώντας για ένα λεπτό.
Προσθέστε το ζωμό και το μισό από το κρασί, αφήστε το να πάρει μια βράση, καλύψτε το με καπάκι και αφήστε να βράσει για 90 λεπτά. Αν χρειαστεί νερό, προσθέστε.
Διαλύστε το κορνφλάουρ σε νερό και ανεβάστε τη θερμοκρασία να πάρει μια δυνατή βράση. Ρίξτε το κορνφλάουρ για να γίνει παχύρευστη η σάλτσα.
Τέλος προσθέστε την κρέμα γάλατος και το υπόλοιπο κρασί.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…