ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΡΙΑΘΛΩΝ 2018

Λουτράκι 30.08 – 02.09.2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριαθλού (Η.Τ.Φ.), η Ευρωπαϊκή Ένωση Τριαιθουμένων (ΕΤΠ) και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Οι Αγιοι Θεοδώροι διοργανώνουν στο Λουτράκι από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου το ΕΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΑΘΛΩΝ ΤΟΥ 2018. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Τριάθλου (ITU) και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αγωνιστική δράση θα παραμείνει πλούσια για όλες τις (4) ημέρες της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, τα ημιτελικά των νέων ανδρών και γυναικών θα λάβουν χώρα στις 30 Αυγούστου. Οι πρώτοι αθλητές θα συμμετάσχουν στο τελικό Α το Σάββατο και ο πρώτος από τους αγώνες θα συμμετάσχει στον τελικό Β, ο οποίος θα διεξαχθεί και το Σάββατο. Επίσης, θα υπάρχει μια ανοιχτή για όλους αγώνα Aquathlon την Παρασκευή.

Το Σάββατο, εκτός από τους τελικούς, θα διεξαχθεί και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Τριαιθενών Ελλήνων Ελλήνων / Γυναικών και Νέων Ανδρών / Γυναικών και ο αγώνας “Triathlon1” για τους Ομάδες της Ηλικίας. Την τελευταία μέρα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Εθνικό Πρωτάθλημα Μικτών Ρελέ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικτής Αναμετάδοσης Νέων.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές, ηλικίας 15-17 ετών (που γεννήθηκαν μεταξύ 2001 και 2003), να συμμετάσχουν σε υψηλό αγώνα και αγώνα υψηλής ποιότητας, καθώς μόνο η τεχνική της HTF και οι αξιωματούχοι της ITU μπορούν να εξασφαλίσουν. Κάθε ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να εκπροσωπείται από 2 αθλητές κατ ‘ανώτατο όριο στον αγώνα των αντρών και 2 στους αγώνες των γυναικών των νέων. Για την Ελλάδα, αυτοί οι αθλητές επιλέχθηκαν με βάση τα αποτελέσματα της Φυλής Επιλογής που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο, στις 17 Ιουνίου 2018 και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον H.T.F.

Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα & Φεστιβάλ Τριώνθλων Νέων της ETU είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε την πολιτιστική κληρονομιά και τις ομορφιές της Ελλάδας. Μαζί με τους αγώνες θα διοργανωθούν εκδρομές για τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ και τους συνοδούς τους στα αρχαιολογικά μνημεία της Αθήνας και στις γύρω περιοχές του Λουτρακίου, όπως η Νεμέα, η Ίσθμια, το Ηραίον και άλλα μέρη της πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού της Ελλάδας.

Πάρτε μέρος στο πάρτι! Υπάρχουν αγώνες για όλους!

Μείνετε συντονισμένοι για το άνοιγμα των εγγραφών…

 

Loading… ETU EUROPEAN YOUTH TRIATHLON CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018

Loutraki ETU Triathlon Youth European Championships Festival30/8 – 2/9/2018 Loading….

Δημοσιεύτηκε από Triathlon1 στις Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top