Υλικά :
5 φάσες
ρέγκατο
κεφαλοτύρι
ένταμ
ζαμπόν
μπέικον
1 κόκκινη πιπέρια ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη
2 ντομάτες σε φέτες
2 ξερά κρεμμύδια (το ένα το κόβουμε σε κύβους το άλλο σε φέτες)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις φάσες σ’ ένα πυρέξ.
Στην κοιλία τους τοποθετούμε τα τυριά και τα αλλαντικά κομμένα σε κύβους.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρεμμυδιού και τις πιπεριές και
αλατοπιπερώνουμε.
Τέλος τοποθετούμε μια φέτα κρεμμύδι και μια φέτα ντομάτα πάνω από κάθε
φάσα.
Ρίχνουμε λάδι και λίγο αλάτι και ψήνουμε στο φούρνο για μιάμιση ώρα περίπου.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…