Υλικά:
4 φάσσες
1 κιλό μικρά κρεμμύδια σε ψιλές ροδέλες
5 ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο ντοματοπελτέ
500 γρ. ζυμαρικά (χυλοπίτες)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά τις φάσσες και τις τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια μαζί με το αλατοπίπερο και τις ντομάτες.
Αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για περίπου δυο ώρες.
Σερβίρουμε με τα ζυμαρικά (π.χ. χυλοπίτες) σε μια μεγάλη πιατέλα και γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…