Η συμβολή των Κυνηγών στην αποκατάσταση της φύσης

Η FACE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της 8ης Έκθεσης για το Μανιφέστο Βιοποικιλότητας.

Το FACE Biodiversity Manifesto είναι μια σημαντική βάση δεδομένων με έργα διατήρησης που σχετίζονται με το κυνήγι, παρέχοντας έμπνευση και ισχυρές αποδείξεις για το πώς οι κυνηγοί συμβάλλουν στην αποκατάσταση των οικοτόπων, στις προστατευόμενες περιοχές, στην παρακολούθηση ειδών και πολλά άλλα. Αυτή η έκθεση βασίζεται σε 498 πρωτοβουλίες κυνηγών και επισημαίνει μερικά από τα καλύτερα έργα του 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Ιούνιο του 2022, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την πρόταση για το Νόμο που αφορά την Αποκατάσταση της Φύσης, το πρώτο νομοσχέδιο που στοχεύει ρητά στην αποκατάσταση της φύσης της Ευρώπης. Υπό το φως της νέας πρότασης, αυτή η έκθεση εστιάζει στη συμβολή των κυνηγών στην αποκατάσταση της φύσης.

Η έκθεση υπογραμμίζει ένα ευρύ φάσμα σχετικών έργων διατήρησης, όπως δραστηριότητες αποκατάστασης οικοτόπων στο Νότιο Τιρόλο (Ιταλία), τη διάσωση του γηγενούς φασιανού της Ελλάδας, την υποστήριξη της ανάκτησης του ιβηρικού λύγκα στην Ισπανία, τη διατήρηση του Κοινού Έιντερ στη Φινλανδία και του αγριόχοιρου σε προστατευόμενες περιοχές στην Ιρλανδία.

 

 

www.face.eu

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο