Κοπή πίτας τους Κ.Σ. Σαλαμίνας

Το Σάββατο 21/01 στο κατάμεστο Seaside Μέλαθρον, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σαλαμίνας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Γιώργος Παναγόπουλος, βουλευτές, ο κος Ελευσινιώτης Δημήτρης πρώην ΑΓΕΝ και υπουργός Εθνικής Αμύνης, σύμβουλοι της περιφέρειας Αττικής, Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι νομικών προσώπων του Δήμου μας, πολιτευτές των κομμάτων, η υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Βάσω Θεοδωρακόπουλου Μπόγρη και εκπρόσωποι εξωραϊστικών συλλόγων του νησιού μας.Ο κύριος Ηλίας Γιανναράς εκπροσωπώντας την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, την Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος καθώς και τον Κυνοφιλικό Όμιλο Ελλάδος, ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνικής Ιερακοθηρίας κος Αθανασίου Σταύρος καθώς και εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων Ελευσίνας, Πειραιά, Μεγάρων και Ασπροπύργου.
Ακολούθησε βράβευση των Ομοσπονδιακών θηροφυλάκων , του πρώην Προέδρου του συλλόγου μας κου Σπηλιόπουλου Ιωάννη και της κας Νουφράκη Ελπίδας του τμήματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε χρόνια πολλά και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, όπου μεταξύ άλλων εξήρε το έργο του συλλόγου και την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κος Γιανναράς Ηλίας ο οποίος συνεχάρη τον σύλλογο για το μεγάλο έργο που κάνει τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Η βραδιά συνεχίστηκε με το μουσικό συγκρότημα του Ματθαίου Γιαννούλη και με τον Λάζαρο Πολίτη.
 
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την τιμή που μάς κάνατε.
 
Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Σαλαμίνας.
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο