Ορεινή ποδηλασία στον Αγ. Σουλά Ρόδου το Σαββατοκύριακο

Ο Ανταίος επενδύοντας κι αναπτυξιακά θα  διοργανώσει το “WHEELS bike shop MTB Challenge 2”  και το “WHEELS bike shop MTB Challenge 3” στην ορεινή ποδηλασία,  τύπου σιρκουί (XCC – Short Track) το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στην περιοχή του Αγίου Σουλά.

Τα σωματεία μάλιστα, θα πρέπει να στείλουν την δήλωση συμμετοχής τους στο [email protected] μέχρι σήμερα, Τρίτη 23/11/2021 και ώρα 20:00.

Οι αθλητές-αθλήτριες για την παρουσία τους στον αγώνα θα καταβάλλουν το ποσό των 5 €. Λόγω του εν ισχύ υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι πληρωμές θα γίνουν μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που έχει ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ, και της UCI, για ό,τι δεν προβλέπεται, και πιο ειδικά αυτοί για τους αγώνες ΜΤΒ.

Επίσης, θα εφαρμοστεί και η εγκύκλιος της ΕΟΠ 6.1-2021, για το αγώνισμα του MTB Short Track. Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους, ενώ όλοι οι ποδηλάτες που κλείνονται στροφή θα αποχωρούν με εντολή της Αγωνοδίκου Επιτροπής και θα κατατάσσονται στα αποτελέσματα ως αθλητές που τερμάτισαν με σειρά τερματισμού ανάλογα με τους γύρους που κάλυψαν.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των κατηγοριών θα γίνει σύμπτυξη βάσει κανονισμών και εν ισχύ εγκυκλίων της ΕΟΠ.
Για την πρόσβαση στους αγώνες ισχύουν τα ακόλουθα: α) Αθλητές έως 15 ετών: PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ή self test παρουσία του υπεύθυνου COVID19 της ομάδας, την ημέρα του αγώνα. β) Αθλητές 16 ετών και άνω: PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Υπόχρεοι σε όλα τα παραπάνω είναι οι αθλητές, οι συνοδοί-προπονητές και το προσωπικό αγώνων (κριτές-οργανωτικό προσωπικό-επίσημοι κ.α.). Εξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Οι αγώνες διεξάγονται με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π.

 

 

www.rodiaki.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο