Υλικά
4 ορτύκια σε συσκευασία
5 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σινιέ
1 κτγ ντομάτα πελτέ
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι κρασί ξηρό
πιπέρι σε κόκκους
μπαχάρι 2 κόκκους
1 δαφνόφυλλο
(προαιρετικά 1 καυτερή πιπεριά)
Τηγανίζουμε ελαφρά τα καλά πλυμένα ορτύκια και τα βάζουμε σε κατσαρόλα να πάρουν μια βράση με λίγο ζωμό λαχανικών και κότας που μέσα έχουμε βάλει το κρασί.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μυρωδικά με την κουταλιά τον πελτέ.
Είμαστε από επάνω για να δούμε το νερό να το πίνει αργά μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια και να τα δούμε να χωνέψουν.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και λίγο κεφαλοτύρι.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…