Υλικά:
4 ορτύκια
1/2 κιλό πατατάκι
1 πράσο
Κόκκινο κρασί Νάμα Αγ.Όρους
6 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. λάδι
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
λίγο μαιντανό
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το πράσο και τα σκόρδα και μαρινάρουμε τα ορτύκια για 24 ώρες στο ψυγείο σκεπάζοντας τα με το κρασί
Τα σοτάρουμε με λίγο λάδι και μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 35 λεπτά, ενώ προσθέτουμε το αλατοπίπερο
Για να πήξει η σάλτσα προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε καλά ενώ στο τέλος σβήνουμε με κρασί
Σε άλλο σκεύος έχουμε βράσει αρκετά τα πατατάκια με ένα κύβο λαχανικών για νοστιμιά
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…