Υλικά:
4 μεγάλα ορτύκια
1/2 Φλ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και καψαλίζουμε τα ορτύκιακαι στην συνέχεια τα πλένουμε πολύ καλά.
Τα ανοίγουμε λίγο και τα χτυπάμε ώστε να πλατύνουν.
Ανοίγουμε μικρές σχισμές με ένα μαχαίρι και γεμίζουμε με φέτες σκόρδου περασμένες με αλατοπίπερο.
Αλατοπιπερώνουμε καλά τα ορτύκια, τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στην σχάρα γυρίζοντας τα κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν καλά.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…