Υλικά:
ορτύκια καθαρισμένα
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα ορτύκια σε λίγο λαδάκι μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Ρίχνουμε 1 φλυτζάνι νερό, κλείνουμε το καπάκι και τα σιγοβράζουμε μέχρι να πιούν το νερό και να μαλακώσουν. Αφαιρούμε το καπάκι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Όταν είναι έτοιμα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…