Τα 21 καλύτερα Ελληνικά κρασιά του 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα του Botilia.gr (σ. thes. πρόκειται για γνωστή διαδικτυακή κάβα των Αθηνών) παρουσιάζει τη λίστα με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά της χρονιάς που μόλις πέρασε.

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους, “τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2021 προκύπτουν από τις προτιμήσεις των 50.000+ μελών του Botilia. Οι προτιμήσεις μετρούνται από τις αγορές και τις βαθμολογήσεις των μελών των εκατοντάδων ελληνικών κρασιών που πέρασαν από το Botilia.gr τη χρονιά που πέρασε. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για τη διαδικασία, η ομάδα του Botilia.gr κάνει την αρχική επιλογή ανάμεσα σε αρκετές χιλιάδες κρασιά που περνάνε από τα ποτήρια της μέσα στη χρονιά.

Από αυτά επιλέγονται τα καλύτερα, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε σχέση ποιότητας- τιμής και αυτά διατίθενται τόσο στα μέλη του Botilia όσο και στο ευρύτερο κοινό. Τα μέλη του Botilia, πέρα από τις αγορές τους, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στα αγαπημένα τους και να βαθμολογήσουν τα κρασιά που δοκιμάζουν. Σημειώνουμε ότι μπορούν να βαθμολογήσουν μόνο κρασιά τα οποία έχουν αγοράσει (και άρα δοκιμάσει) προκειμένου η διαδικασία να είναι πιο διαυγής και ακριβής”.

 

Δείτε τα στο www.thessaliaeconomy.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο