Τι να κάνεις για να απολαύσεις την άνοιξη παρά την καραντίνα

Αν έπρεπε να βρούμε μία λέξη για τη φετινή άνοιξη, αυτή θα ήταν η υπομονή. Υπομονή, διότι λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την υγειονομική περιπέτεια και να μπορέσουμε να δούμε ξανά τους αγαπημένους μας με ασφάλεια, να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή μας με όλα όσα μας έχουν λείψει τόσο καιρό. 

Με αισιοδοξία, λοιπόν, σού προτείνουμε μερικές ασχολίες που θα κάνουν πιο απολαυστική αυτή την άνοιξη.

Κάνε το μπαλκόνι το δικό σου βασίλειο

Καθώς ο καιρός ανοίγει και η μέρα μεγαλώνει, το μπαλκόνι σου μπορεί εύκολα να μετατραπεί στο αγαπημένο σημείο για όλους στην οικογένεια. Μπορεί να σε φιλοξενήσει κατά τις εργάσιμες ώρες και να φέρει κάτι καλύτερο στην τηλεργασία, ενώ εύκολα το βράδυ μπορείτε να μαζευτείτε να δείτε σειρές, ταινίες ακόμα και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αν θες πραγματικά να το ανανεώσεις, αγόρασε μερικές γλάστρες ή φρόντισε συστηματικά αυτές που ίσως ήδη έχεις. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα βελτιώσεις την εμφάνιση της βεράντας και θα περνάς ευχάριστα περισσότερες ώρες εκεί, αλλά θα βρεις και μια πολλή αγχολυτική ασχολία.

Περπάτημα

Αν και στοιχηματίζουμε ότι έχεις ήδη τιμήσει το 6 κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πλέον δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για να αποφεύγεις το καθημερινό περπάτημα. Το κρύο έχει υποχωρήσει αισθητά, δεν νυχτώνει από τις 5 το απόγευμα και η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σχεδόν σε παρακινεί να βγεις να περπατήσεις, έστω και μέχρι το πλησιέστερο παρκάκι. Το περπάτημα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα του σπιτιού. 

Διαδικτυακά σεμινάρια

Καλοί οι μαραθώνιοι σειρών, καλό το gaming, ωστόσο μπορείς να επενδύσεις το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου προκειμένου να εξελίξεις τις δεξιότητές σου ή ακόμα και για να αποκτήσεις νέες. Θες να μάθεις μια ξένη γλώσσα; Θες να κατανοήσεις καλύτερα απαιτητικές επιστήμες; Πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς προσφέρουν διαδικτυακά σεμινάρια πάνω σε πληθώρα αντικειμένων, θεμάτων και επιστημονικών κλάδων. Ειδικά στη διάρκεια της καραντίνας, που η ζήτηση έχει αυξηθεί, προχωρούν και σε πολλές προσφορές με γενναίες εκπτώσεις, ενώ αν ψάξεις λίγο, θα βρεις και παρά πολλά σεμινάρια υψηλού επιπέδου τα οποία προσφέρονται δωρεάν!

 

 

www.newpost.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top