Το Ολυμπιακό Μουσείο σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική στον κόσμο Ολυμπιακή εμπειρία!

Μετά την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών, η καρδιά του μοναδικού στη χώρα Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου θα χτυπήσει ξανά την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Ολυμπιακό Μουσείο σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στον επετειακό εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, λαμβάνοντας μέρος στο 4ο Olympic Day Run GREECE (Thess City Marathon, 10K, 5K & 2K) παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και σύσσωμη την Ολυμπιακή μας οικογένεια. Οι εγγραφές για τον αγώνα άνοιξαν!!

Το Olympic Day Run GREECE αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο σε συνεργασία με την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΔΟΕ να τιμήσει την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή τους στη γενέτειρά τους.

Κάθε χρόνο Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, καθώς και εκπρόσωποι των διεθνών και ελληνικών Ολυμπιακών θεσμών ενώνονται στο υπέρτατο δρομικό γεγονός με κορυφαίους δρομείς και ενεργούς πολίτες του κόσμου, για να αναδείξουν την Ελλάδα ακόμη πιο ψηλά στον παγκόσμιο Ολυμπιακό και αθλητικό χάρτη.

Το σύνθημα της Ημέρας “Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε” περιγράφει τις υψηλού επιπέδου αισθητικής και ασφάλειας αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που δίνουν τον παλμό για τον κορυφαίο Ολυμπιακό εορτασμό.

Το Ολυμπιακό Μουσείο – ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων και επίσημος φορέας προβολής και προώθησης της παγκόσμιας Ολυμπιακής κληρονομιάς και του Ολυμπισμού ως φιλοσοφίας και τρόπου ζωής – αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εορτασμού στην Ελλάδα, καθώς και την έδρα του Ολυμπιακού Δρομικού Αγώνα. Η παράλληλη εκπαιδευτική και πολιτιστική δραστηριότητα του Μουσείου που επικοινωνεί καθόλη τη διάρκεια του έτους το μήνυμα της Ολυμπιακής Ημέρας και κορυφώνεται με το mega sport event / μεγάλο αθλητικό γεγονός Olympic Day Run GREECE, διασφαλίζει μια αναγνωρισμένη ταυτότητα για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα με διεθνές αποτύπωμα (City Branding) στον τουρισμό και στην τοπική οικονομία.

Το Olympic Day Run GREECE έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από το ελληνικό και το διεθνές δρομικό και τουριστικό κοινό, τοποθετώντας τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην αθλητική τουριστική βιομηχανία.

 

Για ΕΓΓΡΑΦΕΣ πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top