ντομάτα
λάδι
σκόρδο
πατάτα
μαϊντανός
κρασί
δάφνες
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις τσίχλες. βάζουμε σε χύτρα(αν έχουμε) το λάδι και τσιγαρίζουμε τα πουλιά. κατόπιν ρίχνουμε το κρεμμύδι και μετά το σκόρδο. σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί ρίχνουμε τις ντομάτες την δάφνη το μπαχάρι τον μαϊντανό αλάτι και πιπέρι μόλις πάρει βράση το χαμηλώνουμε και το βράζουμε για 20 περίπου λεπτά.
Αν δεν έχουμε χύτρα το αφήνουμε περισσότερο. το φαγητό μας έχει γίνει όταν τραβήξουμε ένα μπουτάκι και αυτό ξεκολλήσει αμέσως!
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…