ΥΛΙΚΑ
20 τσίχλες
20 γρ. τζίντζερ
1 ματσάκι βασιλικό
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό, ξηρό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό 3 λεμονιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τις τσίχλες, τις αλευρώνουμε και τις τσιγαρίζουμε από όλες τις μεριές.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε το τζίντζερ, αφού το έχουμε τρίψει στον τρίφτη, τον ψιλοκομμένο βασιλικό, το χυμό από τα λεμόνια και 2 ποτήρια νερό.
Τις βράζουμε για 2 ώρες, περίπου.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…