ΥΛΙΚΑ
10 τσίχλες
2 πορτοκάλια
4 μανταρίνια
2 τομάτες φρέσκες
1 φλούδα από κέδρο
20 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στίβουμε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια.
Βάζουμε τις τσίχλες σε γυάλινο σκεύος με το χυμό των πορτοκαλιών και μανταρινιών.
Προσθέτουμε το ξύλο κέδρου.
Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
Κατόπι, σουρώνουμε τη μαρινάτα και στεγνώνουμε τις τσίχλες.
Τις αλατοπιπερώνουμε καλά, και μέσα στην κοιλιά, και τις σoτάρουμε καλά σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε την τομάτα και λίγο από το χυμό της μαρινάτας.
Το βράζουμε λίγο, να δέσει η σάλτσα, και το σερβίρουμε με πιλάφι.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…