τσίχλες,
2 κιλά πατάτες,
250 γρ. ελαιόλαδο,
αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο,
10 κόκκους μπαχάρι
και μία κουταλιά πελτέ -διαλυμένη σε μισό ποτήρι νερό.
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα πουλιά. Τους κόβουμε τα πόδια και το κεφάλι και τα χωρίζουμε στη μέση. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, για φούρνο. Αλατίζουμε τις πατάτες και τα πουλιά και τα βάζουμε σ΄ ένα ταψάκι. Προσθέτουμε τη σάλτσα, το λάδι και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά το περιεχόμενο του ταψιού, ώστε η σάλτσα και το λάδι να πάνε παντού. Σκεπάζουμε το ταψάκι καλά μ΄ ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 2 ώρες στο φούρνο. Μισή ώρα, πριν να βγάλουμε το φαγητό αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, για να ροδοκοκκινίσουν οι πατάτες και τα πουλιά .
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…