Υλικά:
10 τεμ τσίχλες
20 λεπτές φέτες προσούτο
300γρ κρέμα γάλακτος
40γρ κονιάκ
50γρ Βούτυρο
100γρ ζωμό κότας
100γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι ροζ Ιμαλάιων
Πιπέρι φρέσκο
Μαρινάδα:
2 φύλα Δάφνης
Λίγους κόκκους πιπέρι
2σκελιδες σκόρδο
150 γρ οινόμελο
Εκτέλεση:
Σοτάρω τις τσίχλες με το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν και σβήνω με το κονιάκ. Βγάζω τις τσίχλες και τις τυλίγω με το προσούτο περνώντας με οδοντογλυφίδα. Τα βάζω σε ταψί και περιχύνω τα υγρά από το σωτάρισμα, τα υγρά της μαρινάδας αφού τα έχω σουρώσει, τα goji berry, τον ζωμό κότας, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνω στους 180 για 40′ περιπου,αποσύρω και ρίχνω την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο μέχρι να μας δέσει η σάλτσα.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…