Υλικά:
Ξηροί καρποί ανάλατοι,
1/4 του φλιτζανιού για κάθε μερίδα ή αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, σύκα, δαμάσκηνα)
30 γραμμάρια σοκολάτα, μαύρη κατά προτίμηση
Εκτέλεση:
Λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε γυάλινο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρίξτε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατέψτε.
Βάλτε σε μια λαδόκολλα μπουκίτσες με ένα κουτάλι και αφήστε τα να παγώσουν ή βάλτε τα στο ψυγείο για αρκετή ώρα
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει όλη του την προσοχή σε δράσεις…
Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 30.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό…
Η ανακοίνωση της ΚΣΕ Στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώθηκε το καθορισμένο από τη Ρυθμιστική Απόφαση…
Η κολύμβηση σε κρύο νερό, γνωστή και ως χειμερινή κολύμβηση, έχει κερδίσει την προσοχή των ειδικών…
Ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν καλωσορίσει τη νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, και τα…
Μια σπουδαία διάκριση στο άθλημα της σκοποβολής πέτυχε ο Σπαρτιάτης Άγγελος-Στυλιανός Σαραντάκης. Ο ταλαντούχος αθλητής…