Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Υλικά:

Ξηροί καρποί ανάλατοι,
1/4 του φλιτζανιού για κάθε μερίδα ή αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, σύκα, δαμάσκηνα)
30 γραμμάρια σοκολάτα, μαύρη κατά προτίμηση

Εκτέλεση: 

Λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε γυάλινο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρίξτε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατέψτε.
Βάλτε σε μια λαδόκολλα μπουκίτσες με ένα κουτάλι και αφήστε τα να παγώσουν ή βάλτε τα στο ψυγείο για αρκετή ώρα

 

 

www.parapolitika.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top