Αλληλεπίθετο Browning

Αγαπητέ κ. Μπάμπη Αιγινήτη, συγχαρητήρια για την υπερπολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε σε όλα τα θέματα σχετικά με τα όπλα και τα φυσίγγια και όχι μόνο. Είμαι λαγοκυνηγός και θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο αλληλεπίθετο Browning που να μπορώ να το χρησιμοποιώ και στο αγαπημένο μου κυνήγι, αλλά και στην κυνηγετική σκοποβολή με την οποία σκέφτομαι να ασχοληθώ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου Browning, με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα κατασκευής και το τέλειο ζύγισμα. Τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι το GTS ELITE, 525 ELITE GR3 και 525 SPORTER ADVANCE ή SPORTER ELITE GRADE 3.
Ποια η διαφορά του 525 HUNTER με το 525 SPORTER; H διαφορά του GTS ELITE με το 525 είναι μόνο στην ποιότητα ξύλων και σχεδίου βάσης ή υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα κατασκευής και μηχανισμού;
Ποια η γνώμη σας για τα αλληλεπίθετα Browning;
Όσον αφορά το θέμα της ανάκρουσης, ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πέλμα στην αγορά για να αγοράσω και να προσαρμόσω στο νέο μου Browning, που πραγματικά να μειώνει την αίσθηση της ανάκρουσης; Το Pachmayr ίσως; Κάποιο άλλο και ποιο είναι αυτό;
Ευχαριστώ πολύ, η γνώμη σας πραγματικά θα με βοηθήσει στην επιλογή μου.

Γεώργιος Γεωργόπουλος, Μεταμόρφωση Αττικής

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και σας εύχομαι συναρπαστικές στιγμές στα λαγοκυνήγια σας, γιατί τελικά η διαδικασία είναι αυτή που μετράει, όχι πάντα η κάρπωση.
Τα αλληλεπίθετα (σούπερ ποζέ) της Browning που έχετε επιλέξει, είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας, με λίγο πιο πάνω το GTS-ELITE για το κυνήγι που σας ενδιαφέρει και για την κυνηγετική σκοποβολή, τη νεκρή περίοδο του κυνηγίου. Ως μηχανισμοί, κλειδιά και σχεδίαση, είναι παρόμοια. Οι διαφορές τους είναι μόνο στην αισθητική πλευρά και συγκεκριμένα στα σκαλίσματα και στην ποιότητα των ξύλων. Βέβαια, το GTS διαφέρει και λίγο στο σχήμα της βάσης, ειδικά στο πάνω μέρος, καθώς και στις ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης, γι’ αυτό και είναι ελαφρώς βαρύτερο από τα 525. Όμως, για το κυνήγι που θέλετε, σε συνδυασμό με τη σκοπευτική χρήση, θεωρώ ότι το GTS-ELITE είναι ιδανικό. Διαθέτει διευρυμένους αυλούς Backbore, τσοκάκια μακρύτερα, τύπου Invector-plus και θαλάμες magnum των 3 ιντσών. Συνεπώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι φυσίγγι θέλετε, από σκοπευτικό των 24 γραμ. σκαγίων μέχρι τα magnum των 56 γραμ. (σε κάλυκα 3 ιντσών – 76 χιλ.).
Φρονώ ότι το μήκος 71 εκ. για τις κάννες του είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους κυνηγούς, αν και το 76 εκ. προσφέρει μακρύτερο σκοπευτικό επίπεδο και προσωπικά θα το προτιμούσα, αδιαφορώντας για τα 100 γραμ. βάρους παραπάνω.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο