Συγχαρητήρια στους κυνηγούς που εκλέχτηκαν

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου απευθύνει συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των Κ.Ο. που εκλέχθηκαν στα Συμβούλια στις πρόσφατες περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος είπε: “Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους τους φίλους και συνεργάτες μου μέλη των Δ.Σ. των Κυνηγετικών Οργανώσεων της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (συνδικαλιστές του κυνηγετικού χώρου) που έδωσαν την μάχη τους και κέρδισαν επάξια την εκλογή τους στις πρόσφατες εκλογές για Περιφέρειες και Δήμους:
1)    Ρουμελιώτης Γεώργιος – Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
2)    Γαρουφαλλής Νίκος – Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου.
3)    Χριστοφόρου Ευάγγελος – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ήλιδος, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
4)    Γεωργακόπουλος Βασίλης – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μεγαλόπολης και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης.
5)    Καρβέλης Γεώργιος – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαμάτας και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας.
6)    Γκαύρος Δημήτριος – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους.
7)    Θυμής Μιχάλης – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λουτρακίου και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου.
8)    Κολοτούρος Λάμπρος – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ευρωστίνης και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου.
9)     Βασιλόπουλος Πάνος – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κρεστένων- Ανδρίτσαινας και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κρεστένων.
10)     Δήμας Βασίλης – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλίου και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπλίου.
11)     Μάνος Ηλίας – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και μέλος του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεωνιδίου.
12)     Γκρίτζαλης Αντώνης – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ζαχάρως και μέλος του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως.
Καθώς επίσης και τον φίλο πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου Γεώργιο Παππά για την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και όλους πανελλαδικά φίλους κυνηγούς υποψηφίους για αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κυνηγούς που εξελέγησαν σε ανάλογες θέσεις.
Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση δε που μέσα από αυτή τη διαδικασία φάνηκε ότι οι κυνηγοί άρχισαν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν και να ξυπνούν. Και πάλι συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους και καλή δύναμη στο έργο τους”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top