Απόδραση στη λουτρόπολη της Βόρειας Εύβοιας

Η μεγαλύτερη λουτρόπολη της Ελλάδας, με παράδοση αιώνων χάρη στις φημισμένες ιαματικές πηγές, είναι ένας προορισμός με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στην Αιδηψό οι μοναδικές εμπειρίες spa συνδυάζονται με βουτιές σε όμορφες παραλίες και ενδιαφέρουσες εξορμήσεις στη Βόρεια Εύβοια.

Bουνό και θάλασσα, συναρπαστικές διαδρομές και περιπέτεια στη φύση, γραφικά χωριά και φημισμένες ιαματικές πηγές. Οι λόγοι για να επιλέξετε τη Βόρεια Εύβοια για τις διακοπές σας είναι αμέτρητοι. Αυτός ο παράδεισος της «διπλανής πόρτας», που δοκιμάστηκε σκληρά από τις φωτιές τον Αύγουστου του 2021, συνδυάζει τα πάντα και έχει πολλά να προσφέρει στον ταξιδιώτη.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Βόρεια Εύβοια είναι αναμφισβήτητα η Αιδηψός. Η μεγαλύτερη και διασημότερη λουτρόπολη της Ελλάδας, με παράδοση αιώνων χάρη στις φημισμένες ιαματικές πηγές, αποτελεί προορισμό όλο τον χρόνο. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την ευεργετική ιδιότητα των νερών και να χαλαρώσετε σε έναν τόπο ευεξίας και ηρεμίας. Επιπλέον, η η παραλιακή πόλη αποτελεί μια βολική βάση για εξορμήσεις στη Βόρεια Εύβοια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.reader.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top