Φύση – Θήραμα – Κυνηγός

K.K.K (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών)Φύση-Θήραμα-Κυνηγός————————————————————————————Τρεις λέξεις όπου εδώ και εκατοντάδες αιώνες δομούνται μαζί, σε κάθε γωνία, σε κάθε άκρη του πλανήτη μας. Ένα πανέμορφο συναίσθημα συνύπαρξης του κυνηγού με τον σκύλο του, όπου δεν μπορεί να εκφραστεί με απλά λόγια. Φύση , ο αέρας να μπαίνει στα πνευμόνια του και ένα ρίγος να περνά μέσα από τα κόκκαλα του αντικρίζοντας το θήραμα. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί η φύση γιατί χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει κανένας οργανισμός εν ζωή. Σεβόμαστε την φύση της φύσης γιατί η ίδια δεν βιώνεται και δεν αποστειρώνεται. Όλα εξαρτώνται από τους φύλακες άγγελους, που δεν παύει να είναι οι ίδιοι οι κυνηγοί. Εάν μπορούμε να το πράξουμε τότε μπορούμε και να το προσφέρουμε με ευλάβεια στις νέες γενεές γιατί τους το χρωστάμε..Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα στον Χρίστο Ενγράφου για την παραγωγή του βίντεο. Σας ευχαριστούμε όλους.

Δημοσιεύτηκε από Mario Hunter Mario Hunter στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

K.K.K (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών)

Φύση-Θήραμα-Κυνηγός
————————————————————————————
Τρεις λέξεις όπου εδώ και εκατοντάδες αιώνες δομούνται μαζί, σε κάθε γωνία, σε κάθε άκρη του πλανήτη μας. Ένα πανέμορφο συναίσθημα συνύπαρξης του κυνηγού με τον σκύλο του, όπου δεν μπορεί να εκφραστεί με απλά λόγια. Φύση , ο αέρας να μπαίνει στα πνευμόνια του και ένα ρίγος να περνά μέσα από τα κόκκαλα του αντικρίζοντας το θήραμα. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί η φύση γιατί χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει κανένας οργανισμός εν ζωή. Σεβόμαστε την φύση της φύσης γιατί η ίδια δεν βιώνεται και δεν αποστειρώνεται.
Όλα εξαρτώνται από τους φύλακες άγγελους, που δεν παύει να είναι οι ίδιοι οι κυνηγοί. Εάν μπορούμε να το πράξουμε τότε μπορούμε και να το προσφέρουμε με ευλάβεια στις νέες γενεές γιατί τους το χρωστάμε..

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα στον Χρίστο Ενγράφου για την παραγωγή του βίντεο.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top