Μόνο ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη φετινή λίστα του Condé Nast Traveller με τα 78 κορυφαία

Εδώ ταιριάζει το «chosen by the gods», που έλεγε η παλιότερη διαφήμιση του ΕΟΤ.

Η «Βίβλος» των ταξιδιωτών, όπως έχει χαρακτηριστεί το περιοδικό Condé Nast Traveller, δημοσίευσε τη χρυσή λίστα του 2019 με τα 78 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Από τα 78, τα 27 βρίσκονται στην Ευρώπη, με την Ιταλία να έρχεται πρώτη έχοντας 8 από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Στη δεύτερη θέση, η Γαλλία με 4 κορυφαία ξενοδοχεία (Hotel du Cap-Eden-Roc) ενώ η χώρα μας έχει μόνο ένα ξενοδοχείο στη λίστα.

Σύμφωνα με το Condé Nast Traveller, αυτό είναι το ξενοδοχείο Perivolas στην Οία της Σαντορίνης, για το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Στην κριτική που κάνει το περιοδικό για το ελληνικό ξενοδοχείο, αναφέρει: «Πρόκειται για ένα αυθεντικό κόσμημα, σε αντίθεση με τους δεκάδες μιμητές που έχουν ξεφυτρώσει σε όλη τη Σαντορίνη. Η άγρια ​​αγνότητα ορίζει κάθε λεπτομέρεια στο Perivolas, ένα οικογενειακό όνειρο που υλοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και εξακολουθεί να τρέχει με μεγάλο πάθος και ακρίβεια η οικογένεια Ψύχα».

Επίσης, «Aυτό που κάνει του επισκέπτες του ξενοδοχείου να επιστρέφουν κάθε χρόνο είναι ότι ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε εκεί, παρόλο που από πέρσι έχουν προστεθεί ένα στούντιο γιόγκα και ένα γυμναστήριο. Ένα διακριτικό εστιατόριο, δίπλα από μια πισίνα που γίνεται ένα με τον γαλάζιο ορίζοντα, όπου ο σεφ μαγειρεύει με τοπικά υλικά τα οποία μετατρέπει σε έργα τέχνης».

www.huffingtonpost.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top