Το παιδικό καμπ τριάθλου στο Λουτράκι έγινε θεσμός!

Με επιτυχία διεξήχθη ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα 28/8-3/9 στο Sport Camp στο Λουτράκι το 2ο Παιδικό – Αναπτυξιακό Καμπ Τριάθλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου!  Στην εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός, οι συμμετοχές των μικρών αθλητών ξεπέρασαν τις 50 και φέτος. Τα χαμόγελα και  η αισιοδοξία των μικρών μας φίλων, αλλά και των προπονητών τους ήταν εμφανή!

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής μας κ. Αλέξης Γκέλης σε συνεργασία με τον ακούραστο αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Πετρίδη. Στην προπονητική ομάδα από φέτος εντάχθηκαν και νέα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της προπονητικής του τριάθλου στη χώρα μας.

Το παρόν στα εγκαίνια του καμπ έδωσε ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Τάσος Σακελλαρίου ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία και τους παρότρυνε να πάρουν εμπειρίες και γνώσεις. Παρόντες ήταν επίσης ο κ. Σπύρος Καραβούλης διευθυντής του Sport Camp που φιλοξενεί το Camp και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΤΡΙ κ. Χρήστος Βαξεβάνης.

Οι αυριανοί πρωταθλητές για μια εβδομάδα προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Sport Camp ενώ την Κυριακή, στο κλείσιμο του καμπ, έγινε και ο καθιερωμένος αγώνας σκυταλοδρομίας aquathlon στον οποίο μάλιστα συμμετείχαν και οι πρωταθλητές μας Ντενίζ Δημάκη και Γιώργος Δανιήλ.

Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, στην οποία μάλιστα το παιδικό καμπ θα ενταχθεί και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τριάθλου Παίδων Κορασίδων (2018 Youth Triathlon European Championships Festival).

Προς το παρον πάντως προέχει για μικρούς και μεγάλους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Το πλήρες πρόγραμμα των διοργανώσεων της Ε.Ο.ΤΡΙ. θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τριάθλου: www.triathlon-hellas.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top