ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ COMPAK SPORTING!

Οι αγώνες που πραγματοποιούνται για το Compak Sporting και συγκαταλέγονται στο Κύπελλο Ελλάδος είναι πια γεγονός, αφού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και διοργανωθεί πέντε αγώνες και βαδίζουμε προς το φινάλε του Κυπέλλου.

Ο έκτος κατά σειρά αγώνας, ο οποίος είναι ο τελευταίος πριν τον Πανελλήνιο, ήταν προγραμματισμένος να διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Σκύδρας «Οι Μακεδόνες» στο σκοπευτήριό του στη Σκύδρα που πληρεί διεθνείς προδιαγραφές.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Σκοπευτικός Σύλλογος Σκύδρας «Οι Μακεδόνες» δεν είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει αυτόν τον αγώνα μιας και επικαλέστηκε τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα ο έκτος αγώνας να αλλάζει μόνο τόπο και να μεταφέρεται στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων με διοργανωτή τη Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης.

Είναι ευκαιρία όλοι οι λάτρεις του πήλινου στόχου να παρευρεθούν στον αγώνα, αφού κυριολεκτικά όλη η σκοπευτική κοινότητα θα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην Κρήτη μιας και τυγχάνει να βρίσκεται σε εξέλιξη την Κυριακή στις 8 Σεπτεμβρίου και το προπονητικό camping στα πλαίσια της ανάπτυξης των Ολυμπιακών Αγωνισμάτων, πραγματοποιώντας και έναν αγώνα Α΄ κατηγορίας στα αγωνίσματα του σταθερού στόχου.

Μπορεί να είναι ο προ-τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος compak sporting, αλλά όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση, να χαρούν τον αγώνα και να απολαύσουν τη σκοπευτική συντροφιά και φιλοξενία της Κρήτης!

πηγη : http://www.shooters.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο