Ενεργό μέλος της Πολιτικής Προστασίας

Η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Δήμο Επανομής και την εθελοντική ομάδα ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.Ε.  διοργάνωσε μια τριήμερη άσκηση ετοιμότητας ‘ΙΚΑΡΟΣ 2010’ στις 16-17-18 Απριλίου. Το σενάριο της άσκησης ήταν η συσπείρωση και ετοιμότητα των εθελοντικών ομάδων του Νομού Θεσσαλονίκης στη διάσωση σε περίπτωση αεροπορικού ατυχήματος.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε επάξια από τον  Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού που εδώ και 2 χρόνια ανήκει στις εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης και είναι ενεργό μέλος της Πολιτικής Προστασίας. Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού εκπροσωπήθηκε από επτά μέλη του. Ένα άτομο ήταν στο συντονισμό της ομάδας-αρχηγείο με ασύρματο και συντόνιζε τους υπόλοιπους, τρεις ήταν οδηγοί – διασώστες που μεταφέρανε τους «τραυματίες-επιζώντες» του ατυχήματος και τρεις ήταν στην αναζήτηση-διαλογή (TRIAS) των «επιζώντων» και τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η συμμετοχή και δράση των κυνηγών αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ακόμα και μετά τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου κάποιοι προσπαθούν και κοπιάζουν για το κοινό καλό. Θερμά συγχαρητήρια στους : Σαμαρά Χρήστο, Καζάνα Μιχαήλ, Λιβεριάδη Διονύσιο, Μάνδαρη Βασίλειο, Οικονόμου Λεωνίδα, Ράμο Χρήστο, Χατζημήσιο Ιωάννη.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top