ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία των κυνηγών μελών του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».


Η ανταπόκριση των κυνηγών ήταν αρκετά μεγάλη και η συμμετοχή τους θέτει γερά τις βάσεις για τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου, γεγονός που αποτελούσε θερμή επιθυμία όλων των μελών.
Η δωρεά αίματος συνιστά κορυφαίο παράδειγμα αλληλεγγύης και ανιδιοτελής προσφοράς στον συνάνθρωπο τον οποίο η κυνηγετική οικογένεια έχει ενστερνιστεί ως αναπόσπαστο μέρος του κοινωνικού συνόλου.
Είναι εμφανές ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας, με τις δραστηριότητές του και τον προγραμματισμό του, έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη των δράσεών του, με στόχο την ενεργοποίηση κι επανασυσπείρωση των μελών του. Όπως εξάλλου δηλώθηκε και με την προ ολίγων ημερών επιτυχημένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, αλλά και με τη δενδροφύτευση που έγινε σε καμένες περιοχές του Νομού Αχαΐας.
Όλοι οι κυνηγοί που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία εξήραν τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης αξίωσαν τη συνέχιση του έργου του, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top