ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                               

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ


Πληροφορούμε τους συναδέλφους πανελλαδικά ότι:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων, στην προσπάθεια πάταξης της μαφίας των κλεφτοσκυλάδων προμηθεύτηκε δύο ειδικά σκάνερ (δωρεάν του κτηνιάτρου κ. Γιώργου Νταβάρα), που ανιχνεύουν την ηλεκτρονική ταυτότητα του σκύλου (τσίπ) και με τα οποία εφοδίασε τους θηροφύλακες του Συλλόγου.
Κατά τον έλεγχο οι θυροφύλακες θα καταγράφουν το ονοματεπώνυμο του κυνηγού, την φυγή του σκύλου και τον αριθμό της ηλεκτρονικής ταυτότητας του σκύλου. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουμε τράπεζα δεδομένων μέσα από την οποία μπορούν να ζητήσουν στοιχεία  όσοι συνάδελφοι τους κλέψουν τα σκυλιά (ευχόμαστε να μη βρεθεί κανένας σ’ αυτή την θέση).
Ελπίζουμε ότι αφ’ ενός μεν  οι συνάδελφοι θα αντιληφθούν το στόχο της προσπάθειάς μας και να μην αρνούνται το σχετικό έλεγχο και αφ’ ετέρου να βρούμε μιμητές από άλλους Συλλόγους. Να είστε σίγουροι ότι αν δημιουργηθεί ένα τέτοιο δίκτυο ελέγχου πανελλαδικά η δράση των κλεφτοσκυλάδων θα σταματήσει.
Εδώ και χρόνια ο Σύλλογος μας απευθύνθηκε στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με την πρόταση να προμηθευτούν όλοι οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες με αυτά τα ειδικά σκάνερ και παράλληλα να ασκηθούν οι κατάλληλες πιέσεις στο Υπουργείο για ενεργοποίηση του νόμου περί «ζώων συντροφιάς» του 2003 που προβλέπει την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των σκύλων αλλά ακόμη περιμένουμε μια απάντηση θετική ή αρνητική. 

Από την Διοίκηση

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top