ΥΛΙΚΑ
20 τσίχλες
20 γρ. τζίντζερ
1 ματσάκι βασιλικό
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό, ξηρό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό 3 λεμονιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τις τσίχλες, τις αλευρώνουμε και τις τσιγαρίζουμε από όλες τις μεριές.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε το τζίντζερ, αφού το έχουμε τρίψει στον τρίφτη, τον ψιλοκομμένο βασιλικό, το χυμό από τα λεμόνια και 2 ποτήρια νερό.
Τις βράζουμε για 2 ώρες, περίπου.