Υλικά
750 γρ. αγριογούρουνο κομμένο σε κύβους των 2-3 εκατοστών
1 μέτριο κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους)
2 δαφνόφυλλα
1/2 κουτ. γλ. τριμμένο γαρίφαλο
αλατοπίπερο
350 ml ζωμός κρέατος
3 κουτ. σούπας λάδι
1/4 λίτρου κόκκινο κρασί
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
60 ml κρέμα γάλατος
Εκτέλεση
Μαράνετε το κρέας στο λάδι σε καυτή φωτιά μέχρι να σκουρύνει. Χαμηλώστε λίγο τη φωτιά.
Προσθέστε το κρεμμύδι, τη δάφνη και τα μπαχαρικά ανακινώντας για ένα λεπτό.
Προσθέστε το ζωμό και το μισό από το κρασί, αφήστε το να πάρει μια βράση, καλύψτε το με καπάκι και αφήστε να βράσει για 90 λεπτά. Αν χρειαστεί νερό, προσθέστε.
Διαλύστε το κορνφλάουρ σε νερό και ανεβάστε τη θερμοκρασία να πάρει μια δυνατή βράση. Ρίξτε το κορνφλάουρ για να γίνει παχύρευστη η σάλτσα.
Τέλος προσθέστε την κρέμα γάλατος και το υπόλοιπο κρασί.