Υλικά:
10 τεμ τσίχλες
20 λεπτές φέτες προσούτο
300γρ κρέμα γάλακτος
40γρ κονιάκ
50γρ Βούτυρο
100γρ ζωμό κότας
100γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι ροζ Ιμαλάιων
Πιπέρι φρέσκο
Μαρινάδα:
2 φύλα Δάφνης
Λίγους κόκκους πιπέρι
2σκελιδες σκόρδο
150 γρ οινόμελο
Εκτέλεση:
Σοτάρω τις τσίχλες με το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν και σβήνω με το κονιάκ. Βγάζω τις τσίχλες και τις τυλίγω με το προσούτο περνώντας με οδοντογλυφίδα. Τα βάζω σε ταψί και περιχύνω τα υγρά από το σωτάρισμα, τα υγρά της μαρινάδας αφού τα έχω σουρώσει, τα goji berry, τον ζωμό κότας, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνω στους 180 για 40′ περιπου,αποσύρω και ρίχνω την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο μέχρι να μας δέσει η σάλτσα.