Υλικά:
4 φάσσες
1 κιλό μικρά κρεμμύδια σε ψιλές ροδέλες
5 ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο ντοματοπελτέ
500 γρ. ζυμαρικά (χυλοπίτες)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά τις φάσσες και τις τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια μαζί με το αλατοπίπερο και τις ντομάτες.
Αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για περίπου δυο ώρες.
Σερβίρουμε με τα ζυμαρικά (π.χ. χυλοπίτες) σε μια μεγάλη πιατέλα και γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.