Τέσσερα πιάτα με κυνήγι για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Τα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται, πλέον, σε απόσταση αναπνοής.

Και μπορεί η γαλοπούλα και το χοιρινό να είναι από τα κλασσικά πιάτα που σερβίρουμε στους καλεσμένους μας στα ρεβεγιόν, τούτη την χρονιά όμως, μπορούμε να προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά τις γαστρονομικές μας προτάσεις. Και το κυνήγι μας δίνει ακριβώς αυτή την δυνατότητα. Να εκπλήξουμε ευχάριστα τον ουρανίσκο μας με γεύσεις που δεν δοκιμάζουμε κάθε μέρα.

Να θυμόμαστε όπως λέει και ο σεφ μας ότι «οι μαρινάτες πριν από το μαγείρεμα παίζουν καταλυτικό ρόλο καθώς αφαιρούν την επιθετικότητα των οσμών».

Χρόνια Πολλά!

Ζαρκάδι με κάστανα

 
 
LAURIPATTERSON VIA GETTY IMAGES

 

Αγριογούρουνο με ξινόμηλα

 
MICHAEL FÜRST / EYEEM VIA GETTY IMAGES

 

Ελάφι με δαμάσκηνα

 
 
JON LOVETTE VIA GETTY IMAGES
 

Φασιανός με ουίσκι

 
MELINDASIKLOSI VIA GETTY IMAGES
 
 
 
 
Δείτε τις συνταγές στο www.huffingtonpost.gr
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook41
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top