Τα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται, πλέον, σε απόσταση αναπνοής.
Και μπορεί η γαλοπούλα και το χοιρινό να είναι από τα κλασσικά πιάτα που σερβίρουμε στους καλεσμένους μας στα ρεβεγιόν, τούτη την χρονιά όμως, μπορούμε να προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά τις γαστρονομικές μας προτάσεις. Και το κυνήγι μας δίνει ακριβώς αυτή την δυνατότητα. Να εκπλήξουμε ευχάριστα τον ουρανίσκο μας με γεύσεις που δεν δοκιμάζουμε κάθε μέρα.
Χρόνια Πολλά!
Ζαρκάδι με κάστανα
Αγριογούρουνο με ξινόμηλα
Ελάφι με δαμάσκηνα
Φασιανός με ουίσκι
Δείτε τις συνταγές στο www.huffingtonpost.gr