Οικογενειακή τραγωδία στην Αρτα την ώρα που κυνηγούσαν αγριογούρουνα

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι αγριογούρουνων στην Άρτα με θύμα έναν 33χρονο και έναν 16χρονο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα όταν μια παρέα 8 ατόμων, όλοι συγγενείς, πήγαν να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και ο 33χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ανήλικου ανιψιού του, ο οποίος τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Το παιδί δεν άντεξε αυτό που είχε κάνει, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβόληθηκε. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο θώρακα και το λαιμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Η μητέρα του παιδιού που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Star.

Όμως και ο παππούς του 16χρονου και πατέρας του θύματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο πρώτος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.

 

 

www.alfavita.gr

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top