Τελευταίες μέρες για την καμπάνια #SIGNFORHUNTING

#SIGNFORHUNTING  – Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η πιο σημαντική εκστρατεία κυνηγών που έγινε ποτέ, και μία από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές εκστρατείες της Ευρώπης, σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στην ενεργό υποστήριξη των μελών της FACE – των εθνικών κυνηγετικών συλλόγων στην Ευρώπη. Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί με παράδοση υπογραφών από τον Πρόεδρο του FACE κ. Torbjörn Larsson στον Επίτροπο Περιβάλλοντος, κ. Virginijus Sinkevičius, στις 6 Ιουνίου 2023 στις Βρυξέλλες.

Τελευταία ευκαιρία στο #SignForHunting: Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!

Με τις εντυπωσιακές 280.000+ υπογραφές μέχρι τώρα, προτρέπουμε όλους τους κυνηγούς να μοιραστούν την αίτηση με τις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους τους για υποστήριξη. Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να προωθήσετε την καμπάνια. Κάθε υπογραφή που έχουμε πριν τις 6 Ιουνίου μετράει! Η εκστρατεία καλεί τους νομοθέτες να συνεργαστούν με κυνηγούς για δίκαιες, κατανοητές και εφαρμόσιμες πολιτικές.

Αναφερόμενος στην εκστρατεία προσγείωσης, ο Πρόεδρος της FACE, Torbjörn Larsson δήλωσε: «Αυτή η εκστρατεία είναι μια σημαντική επιτυχία και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για να καλέσουμε τους ευρωπαίους πολιτικούς να συνεργαστούν με τους κυνηγούς της Ευρώπης για ένα ισχυρό μέλλον για το κυνήγι και τη διατήρηση θηραμάτων. Το χρονοδιάγραμμά μας είναι πολύ σχετικό λαμβάνοντας υπόψη τους μεγάλους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του νέου νόμου για την αποκατάσταση της φύσης».

Η καμπάνια περιλαμβάνει 9 αιτήματα που αντιμετωπίζουν τις πρωταρχικές ανησυχίες του FACE, επηρεάζοντας πάνω από 7 εκατομμύρια κυνηγούς στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Δρ. David Scallan, Γενικό Γραμματέα του FACE: «Απαιτούνται σοβαρές πολιτικές αποφάσεις και τολμηρές ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων βιοποικιλότητας της Ευρώπης και οι κυνηγοί αποτελούν ουσιαστικό μέρος της λύσης για την επίτευξη πραγματικής δράσης επί τόπου. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί πλήρως στις Βρυξέλλες».

 

 

www.face.eu

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top