Συνεχίζεται το «Τρόπαιο Πολυκανδριώτη»

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του για την φετινή διεξαγωγή του βαρύτιμου Τροπαίου «Πολυκανδριώτη» στα βουνά της πατρίδας μας.
 
Το τρόπαιο «Πολυκανδριώτη» είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για την Ελληνική Κυνοφιλία, όχι μόνο την αγωνιστική, καθώς δίνει την δυνατότητα σε πολλούς κυνηγούς να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και με σκύλους υψηλής ποιότητας.
Στο τέλος του τουρνουά των αγώνων θα επιλεχθεί και η Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σέττερ και Πόιντερ που θα διεξαχθεί στην Ελβετία 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.
 
Έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο πρώτο αγώνας το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στο Παναχαϊκό σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Αχαΐας και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας.
και έρχονται τα δύο επόμενα:
– 7-8 Σεπτεμβρίου στο Βουτσικάκι σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Καρδίτσας και Μουζακίου.
– 14-15 Σεπτεμβρίου στην Ε.Κ.Π Κόζιακα σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Τρικάλων και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Τρικάλων, Καλαμπάκας, Πύλης, Φαρκαδόνας.
 
 
 
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top