Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Μαχαιροποιών Ελλάδας

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου Μαχαιροποιών Ελλάδος, με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για ανάδειξη νέου ΔΣ.
Ημερολογιακά έχει παρέλθει ο χρόνος θητείας του ΔΣ και σύμφωνα με το καταστατικό μας θα πρέπει να οργανώσουμε νέες αρχαιρεσίες.
Ο Σύλλογος παρά τις καταστροφικές συνέπειες των ημερών μας λόγο covid-19, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των μελών και την παρουσία τους μέσω των κατασκευών τους οι οποίες αναμφίβολα βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα.
Δυστυχώς, η γενική κατάσταση δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας για δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να φέρουμε πιο κοντά στο ποιοτικό χειροποίητο μαχαίρι το κοινό που μας παρακολουθεί και μας εμπιστεύεται.
Ελπίζουμε πως γρήγορα θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα της πανδημίας και θα επανέλθουμε δυνατότεροι και με μεγαλύτερη όρεξη να συνεχίσουμε το έργο μας.
Τα μέλη του Συλλόγου θα ενημερωθούν κατ’ ιδίαν για την διαδικασία αρχαιρεσιών οι οποίες θα διεξαχθούν μέσω διαδικτύου από την εφορευτική επιτροπή.
Ο Σύλλογος όπως γνωρίζουν όλα τα μέλη, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γι αυτό οι συμμετοχές έχουν κρατηθεί αυστηρά σε επίπεδο ιδιότητας μαχαιροποιού με δικλείδες ασφαλείας κλπ. Αυτό έχει σαν επίπτωση τα έσοδα από τις συνδρομές να είναι απαραίτητα για την ύπαρξη και την λειτουργία του (η ετήσια ενοικίαση γραφείων είναι υποχρεωτική από τον νόμο).
Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τα μέλη να τακτοποιήσουν την συνδρομή του 2020 ώστε να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Για θέματα συνδρομών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ταμία μας Θοδωρή Αναστούλη.
 
Σας ευχαριστούμε.
 
Για το ΔΣ του Συλλόγου Μαχαιροποιών Ελλάδος
Αλκιβιάδης Τσάφος
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top