Διαφορετικές διακοπές στην Κοιλάδα του Αχελώου

Καθαρά και γάργαρα νερά που άλλοτε βάφονται με πράσινες και άλλοτε με μπλε αποχρώσεις, καταπράσινα δέντρα που προσφέρουν ονειρεμένους ίσκιους, πολιτισμός και extreme δραστηριότητες. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η Κοιλάδα του Αχελώου σε δύο γραμμές.

Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσεις για το κάλλος της φύσης και στην περίπτωση του Αχελώου αυτό ισχύει. Κάθε ταξιδιώτης που επιλέγει να περάσει το καλοκαίρι του εκεί, αφήνοντας νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές, καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά, με το πρώτο πάτημα σε τούτο τον τόπο ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Η Ελλάδα, το καλοκαίρι, δεν είναι μόνο τα νησιά, είναι και εκείνες οι περιοχές, όπως η Κοιλάδα του Αχελώου, που καλούν τους ταξιδιώτες να ζήσουν την περιπέτεια.
Εκεί, ο χρόνος πάει πιο αργά, με αποτέλεσμα κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία να μοιάζει πραγματικά ακόμη πιο μοναδική. Οι μικρές παραλίες που σχηματίζονται στα 700 μέτρα υψόμετρο μοιάζουν βγαλμένες από καρτ ποστάλ: Από τη μία ένα καταπράσινο βουνό που «χύνεται» και αγγίζει το νερό και από την άλλη μικροί και μεγάλοι που παίζουν και χαίρονται τις ομορφιές που μόνον η φύση ξέρει να δημιουργεί. Γι’ αυτό, άλλωστε, εκείνοι που έρχονται για πρώτη φορά σαστίζουν από τη θέα.
Η ημέρα περνά με βουτιές και παιχνίδι, ηλιοθεραπεία, αλλά και ξεκούραση στους μεγάλους ίσκιους. Αλλοι πάλι προτιμούν πριν από τις βουτιές να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως ορειβασία, βόλτα ή και αναρρίχηση.

 

https://youtu.be/KKNd5bQSkNU

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο