Διαγωνισμός φωτογραφίας Red Bull Illume 2019

Έχεις καλό “μάτι” για να αποτυπώνεις σε φωτογραφίες τις καλύτερες στιγμές δράσεις adventure sports;

Οι εγγραφές για το Red Bull Illume 2019 ξεκίνησαν. Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο διαγωνισμό, το Red Bull Illume επέστρεψε για το 2019, μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Όπως πάντα, το Red Bull Illume θα αναδείξει τις κορυφαίες φωτογραφίες δράσης και περιπέτειας, προωθώντας το πάθος, τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα πίσω από τους φωτογράφους που τις δημιούργησαν.

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος για να συμμετάσχεις στο Red Bull Illume: Αρχάριοι φωτογράφοι, ακόμα και άτομα που φωτογραφίζουν με smartphone, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους σε όποια κατηγορία θέλουν.
Εμπνεύσου
Νιώσε τη δημιουργικότητα και το πάθος για περιπέτεια από τις κορυφαίες φωτογραφίες του διαγωνισμού από το 2016 και μάθε πώς μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ το 2019.

Τι έρχεται το 2019;

Οι κατηγορίες συμμετοχής για το Red Bull Illume έχουν φτάσει τις 11, με την προσθήκη δύο νέων κατηγοριών – Best of Instagram by SanDisk και Moving Images. Οι συμμετοχές για όλες τις κατηγορίες (εκτός από την Best of Instagram by SanDisk) είναι ανοιχτές για τρεις μήνες από 1 Μαΐου έως 31 Ιουλίου 2019.

Best of Instagram by SanDisk

Οι συμμετοχές για την κατηγορία Best of Instagram by SanDisk έχουν ήδη ξεκινήσει με την κατηγορία να είναι ανοιχτή από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο. Οι φωτογραφίες πρέπει να αποστέλλονται τις πρώτες δύο βδομάδες κάθε μήνα από τις 12 π.μ. την 1η μέρα του μήνα έως τις 12 π.μ. τη 14η μέρα του μήνα (τελευταίες συμμετοχές 14 Ιουνίου).
Για να συμμετέχεις με τις φωτογραφίες σου στον διαγωνισμό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα @redbullillume και #rbi19submission – σε όσες φωτογραφίες σου στο Instagram πιστεύεις ότι ξεχωρίζουν.
Κάθε μήνα επιλέγονται οι καλύτερες 25 φωτογραφίες και το κοινό ψηφίζει στη συνέχεια τον νικητή του μήνα. 

Ένα ακόμα νέο που θα έχει ο διαγωνισμός το 2019 είναι ότι πλέον επιτρέπονται για πρώτη φορά σε όλες τις κατηγορίες οι συμμετοχές με φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητό. Έτσι, δεν αρκεί μόνο να έχεις τον καλύτερο φωτογραφικό εξοπλισμό.

Ποιος θα κερδίσει;
50 από τους καλύτερους photo editors και digital experts του κόσμου θα επιλέξουν 55 φιναλίστ, 11 νικητές – έναν για κάθε κατηγορία – και έναν μεγάλο νικητή, το όνομα του οποίου θα αποκαλυφθεί σε τελετή βράβευσης τον Νοεμβρίου.
Οι φωτογραφίες των φιναλίστ θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του tour που θα πραγματοποιήσει η έκθεση Red Bull Illume το 2020.
Mπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό Red Bull Illume και στο @redbullillume μπορείτε να δείτε τις τελευταίες συμμετοχές.

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top