Διαγωνισμός φωτογραφίας Red Bull Illume

1 Μαΐου – 31 Ιουλίου 2019

 Ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας σε action & adventure sports επιστρέφει
Είσαι φωτογράφος και θες να αναδείξεις το ταλέντο σου; Δήλωσε συμμετοχή τώρα στo Image Quest 2019 του Red Bull Illume!
Καλά νέα για όλους τους fans της φωτογραφίας! Το Red Bull Illume επιστρέφει και είναι καλύτερο από ποτέ. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας adventure και action sports αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φωτογράφους καθώς αναδεικνύει τις πιο δημιουργικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες στον πλανήτη, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει το πάθος, τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα των φωτογράφων που τις τραβούν.

Δύο νέες κατηγορίες

Υπάρχουν δύο νέες κατηγορίες (ναι, συμπεριλαμβανομένης και μιας για video) που φέρνουν νέες προκλήσεις στους φωτογράφους και στους creators. Η νέα κατηγορία Instagram by SanDisk φέρνει τα καλύτερα νέα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να δηλώσεις συμμετοχή! Απλά χρησιμοποίησε τα @redbullillume και #rbi18submission. Μάθε περισσότερα και ξεκίνα να υποβάλλεις το καλύτερό σου περιέχομενό σου τώρα!

Οι υποβολές ξεκίνησαν! 

Οι συμμετοχές για τον βασικό διαγωνισμό είναι ανοιχτές για τρεις μήνες, από τις 1η Μαίου μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019. Όπως και τις προηγούμενες φορές, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς στο redbullillume.com και να υποβάλλεις τις φωτογραφίες σου για το διαγωνισμό.
Για την κατηγορία Best of Instagram by SanDisk όμως, μπορείς ήδη να αρχίσεις να ταγκάρεις και να υποβάλλεις τις φωτογραφίες σου. Ένας νικητής θα αναδεικνύεται ανά μήνα μέχρι τον Ιούνιο.
Οι κατηγορίες του διαγωνισμού
Ένα από τα καθοριστικά στοιχεία που κάνουν το Red Bull Illume να ξεχωρίζει ως διαγωνισμός φωτογραφίας είναι οι μοναδικές του κατηγορίες. Συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας του διαγωνισμού, δίνουν νέες προκλήσεις στους φωτογράφους και βοηθούν τους κριτές να περιορίσουν τις επιλογές τους από χιλιάδες απίστευτες εικόνες.
Κατηγορίες 2019
 • Creative
 • Energy
 • Innovation by Sony
 • Playground
 • Wings
 • Spirit
 • Masterpiece
 • Moving Images
 • Instagram by SanDisk
 • Raw
 • Emerging
Το Red Bull Illume 2019 υπόσχεται να παρουσιάσει μία ακόμα πιο ευρεία ποικιλία θεαματικών φωτογραφιών σε σχέση με το 2016, όταν 34.624 φωτογραφίες υποβλήθηκαν από 5.645 φωτογράφους, από 120 χώρες. Νικητής τότε, όπως και το 2013, αναδείχτηκε ο φωτογράφος Lorenz Holder, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία με τον αθλητή Senad Grosic να ισορροπεί σε μία ρόδα με το ποδήλατό του πάνω σε μια γέφυρα, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον απόλυτο χρωματικό αντικατοπτρισμό του τοπίου στο νερό του ποταμού.
Μη χάνεις χρόνο λοιπόν, ξεκίνα να φωτογραφίζεις τώρα!
http://www.redbull.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top