“Φεστιβάλ Δάσους” απόψε στο Δάσος Λουρκά στο Γέρι

Eνα ξεχωριστό Φεστιβάλ, διαφορετικό από κάθε άλλο, διοργανώνουν για απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Γερίου μαζί με την Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Γερίου.

Πρόκειται για το “The Forest Fest Vol. 1 Rock & Blues”, το «Φεστιβάλ Δάσους», στο Δάσος Λουρκά στο Γέρι.

Το Δάσος Λουρκά θεωρείται από τα πιο ψηλά σημεία του Γερίου, όπου εκεί μπορεί κάποιος να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να ξεφύγει ευχάριστα από την καθημερινότητά του.  Με θέα απο τρία σημεία, μπορεί κάποιος να κοιτάξει την κατεχόμενη Λευκωσία, Αθαλάσσα, Αγλαντζιά και το Γέρι.

Δάσος Λουρκά Στο σημείο αυτό λοιπόν δίνουμε ραντεβού απόψε στις 19:00 για να δούμε την δύση του ήλιου μαζί, από το πιο όμορφο και γαλήνιο σημείο της περιοχής.

Το “The Forest Fest. Vol.1 Rock & Blues” απευθύνεται σε όλους τους νέους και όχι μόνο, με στόχο να επισκεφθούν το δάσος αλλά να περάσουν ευχάριστα και ξεχωριστά  το βράδυ  της Πέμπτης, απολαμβάνονοντας ωραία μουσική.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστά Rock και Blues συγκροτήματα του τόπου μας όπως The Zilla Project, The Boots, Murphy’s Brother In-Law,  Σαρδάμ καιτο ντουέτο Σωτήρης Χρίστου – Νικόλας Γεωργίου, οι οποίοι θα «ντύνουν» την βραδιά με ζωντανή μουσική, από τις 19:30 μέχρι και αργά τα μεσάνυχτα.

Κρέπες , hamburgers, hot dogs, pizza καθώς και άφθονη μπύρα θα «συνεισφέρουν» επίσης με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχή εξέλιξη του φεστιβάλ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ Επίσης το σχέδιο με τα ζώα είναι οι πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη για να σας οδηγήσουν στο δάσος από τους τρεις δρόμους που έρχεστε προς Γέρι. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε απόψε λοιπόν, είναι να ακολουθήσετε τα ζώα…

Τέλος, για εσάς που θέλετε να νιώσετε «κομμάτι» του φεστιβάλ ή θα θέλατε ένα αναμνηστικό της ξεχωριστής βραδιάς, φτάνοντας εκεί, θα υπάρχουν προς πώληση φανέλες του Festival οι οποίες θα  πωλούνται στη τιμή των €10.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣΓια περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Δάσους μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 99219506, 99952844.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top