Όσα έγιναν στο Red Bull Break the Frame

39 fixάδες αγνόησαν τη βροχή και τα έδωσαν όλα σε μια μάχη με ποδήλατα χωρίς φρένα!

 

http://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331860946428/eikones-video-red-bull-break-the-frame-2017-ellada

 

Το Red Bull Break the Frame ήρθε και ανέτρεψε τους κανόνες! Το Σάββατο 17/6, στο Karting Center, στον Άγιο Κοσμά, το σκηνικό άλλαξε, αφού πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ταχύτητας για… fixed gear ποδήλατα, με Grand Prix στοιχεία!

Ταχύτητα, αντοχή και πολλή καλή διάθεση, ήταν τα χαρακτηριστικά αυτού του δυνατού αγώνα που απέκτησε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και πάθιασε τους 39 αναβάτες, όταν στη μέση του αγώνα ξεκίνησε η βροχή και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται πλέον σε… βρεγμένη άσφαλτο!

 Οι riders, αφού πρώτα τσεκάραν πίστα, γραμμές και γρανάζια και έκαναν προθέρμανση στο Warm Up Zone του World of Bike, πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης και το πρώτο Red Bull Break the Frame στην Ελλάδα, ήταν γεγονός!

Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, οι αναβάτες χωρίστηκαν στα 10 heats των 4 ατόμων και ο πρώτος γύρος ξεκίνησε! Οι δυο πρώτοι του κάθε heat μαζί με τους τέσσερις πιο γρήγορους τρίτους, πέρασαν στους προημιτελικούς!

Εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν, καθώς μόνο οι 8 πέρασαν στους ημιτελικούς όπου ύστερα από ντριφτάρισμα και τούμπες στο βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και οριακές προσπεράσεις φτάσαμε στην τετράδα του τελικού!

 

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top